Uw bedrijf als sponsor?

Als bedrijf meefinancieren en zelfs meedoén aan de Zuiderzee Klassieker heeft verschillende voordelen. Deze bijzondere vorm van teambuilding levert u betrokken en gezonde medewerkers op. Bovendien zet dit maatschappelijk verantwoord ondernemen uw positionering in een goed daglicht, wat daarnaast betrokken klanten, leveranciers en andere stakeholders creëert.

De Maag Lever Darm Stichting werkt aan een betere toekomst voor mensen met maag-, darm-, en leverproblemen. Draagt uw bedrijf hier ook aan bij ?

Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op met Werner Tolsma via info@zuiderzeeklassieker.nl of 033-752 35 00

Partners en sponsoren Zuiderzee Klassieker 2017

 

Hoofdsponsoren:

 

Al voor de 7e keer is Yakult onze partner van de Zuiderzee Klassieker. De bedrijfsfilosofie van Yakult is ‘Working on a healthy society.’ Overal ondersteunen we verschillende activiteiten. Waarom? Omdat Yakult in een goede leefstijl past en Yakult het belangrijk vindt om actief bij de samenleving betrokken te zijn. De Zuiderzee Klassieker past daarom perfect in dit plaatje en heeft bovendien dezelfde 'standplaats' als Yakult; Almere! 

 

Servier Nederland Farma B.V., gevestigd te Leiden, is onderdeel van het Franse farmaceutisch bedrijf Les Laboratoires Servier. We ontwikkelen, produceren en brengen geneesmiddelen op de markt tegen verschillende aandoeningen. Van oudsher staat innovatie bij ons hoog in het vaandel. We doen zelf veel onderzoek naar nieuwe behandelingsmogelijkheden en ook in samenwerking met universitaire centra, biotechnologie bedrijven en ander farmaceuten. Recent hebben wij een middel tegen uitgezaaide dikke darmkanker voor Nederlandse patiënten beschikbaar gemaakt. We investeren in de gezondheid van patiënten en in die van onze medewerkers. Mede daarom doen we met een groep van 15 medewerkers mee aan de Zuiderzee klassieker 2017. Tot de 30ste!!

 

Partners

 

 

Metamucil* bevat 100% natuurlijke vezels en wordt gebruikt bij langdurige of steeds terugkerende verstopping (obstipatie). Teva, de leverancier van Metamucil, is een allround farmaceutisch bedrijf dat actief is in de ontwikkeling, productie en verkoop van geneesmiddelen, toedieningshulpmiddelen en zelfzorgproducten. Gezondheidszorg is niets meer of minder dan een gedeelde inspanning om het welzijn van mensen te behouden of te verbeteren. Het is deze patiëntfocus waar Teva en de Maag Lever Darm Stichting elkaar gevonden hebben. www.metamucil.nl / www.teva.nl

 Boston Scientific creëert toonaangevende medische oplossingen die het leven beter maken van mensen overal ter wereld. Het is een verbintenis die we serieus nemen. Bij alles wat we doen combineren we doel en passie. Het is onze passie en onze wens een verschil te maken. En het is ons doel om te innoveren, te creëren en samen te werken. We zijn van plan nooit te stoppen. Elke dag, over de hele wereld, werken wij eraan een wereld van verschil in het leven van patiënten te maken. Boston Scientific: Advancing Science for Life! 

 

Bedrijventeams  

 Dagelijks zetten wij ons in voor goede doelen om face2face hun maatschappelijke basis te verbreden. Het bruggetje om op de fiets te stappen voor de Zuiderzee Klassieker van MLDS is voor ons dan ook snel gemaakt. Op zaterdag 30 september fietst Streetwise Fundraising voor een gezonde buik!

 

  

Will Pharma is een farmaceutisch bedrijf dat originele en kwaliteitsproducten op de markt brengt. We zijn al enige tijd zeer betrokken bij de Maag Lever Darm Stichting. Wij zijn dan ook erg enthousiast om deze Zuiderzee Klassieker te mogen sponsoren en deel te nemen aan de Zuiderzee klassieker. Wij vinden het erg belangrijk dat er zoveel mogelijk geld opgehaald wordt voor onderzoek naar darmkanker dus ook de medewerkers van Will Pharma zullen uiteraard hun steentje bijdragen.

 

 

De missie van PENTAX Medical is om het welzijn van de patiënt en de kwaliteit van de medische zorg te verbeteren door de beste flexibele endoscopische producten en diensten aan te bieden, met een focus op KWALITEIT, KLINISCH RELEVANTE INNOVATIE en EENVOUD. Met behulp van geavanceerde research, development en productiemethoden levert PENTAX Medical, diagnostische en therapeutische, medische endoscopische beeldvorming apparatuur en oplossingen op het gebied van de Maag, Lever en Darm onderzoeken.

 

Robarts Clinical Trials is een onderzoeksorganisatie (CRO) die onderzoek uitvoert en zelf onderzoek doet naar inflammatoire darmziektes (IBD) zoals Colitis Ulcerosa en de Ziekte van Crohn. Sinds 1986 hebben we bijvoorbeeld samengewerkt met farmaceutische and biotechnologische bedrijven, overheden en academici in de uitvoering van klinische studies op het gebied van deze ziektes. Wij coordineren deze activiteiten vanuit onze kantoren in Canada, de VS en Nederland (Amsterdam). Gezien onze affiniteit met IBD en gerelateerde ziektes, is het meedoen aan deze wedstrijd en daarmee de MLD stichting steunen, voor ons een logische stap.

 

 

 Wij zijn IBS Capital Allies. Uw financiële bondgenoot.

Het is onze missie om de best denkbare medestander van onze cliënten te zijn. Een bondgenoot in de steeds complexere, financiële wereld, waar we met onze cliënten kansen benutten en tegelijkertijd risico’s managen. Dat doen we door consequent trouw te blijven aan onze kernwaarden: eigenzinnig, moedig, eerlijk en ondernemend.

Dit doen wij al sinds 1987, het jaar waarin we opgericht zijn als het Instituut voor Beleggings Strategie. Inmiddels richten wij ons met circa 50 professionals naast asset management ook op corporate advisory, fiduciair management en alternative investments. Voor ondernemers, vermogende particulieren en instellingen. In de Benelux zijn wij de enige onafhankelijke asset manager die dit totale pakket van diensten, kennis en ervaring aanbiedt. Inmiddels beheren we ruim EUR 2.5 miljard.

 

 

People come first

Ferring Pharmaceuticals.
Oorsprong die voelbaar is: mensen belangrijk dan kwartaalcijfers.
Elke dag opnieuw, los van markten, windrichtingen, trends of prognoses
Is Ferring trouw aan het motto ‘people come first’.
Het is tegelijk de leidraad van onze ontmoetingen
Met u en ons netwerk, waar ook ter wereld.
Innovaties, cijfers en resultaten zijn essentieel.
Maar de oorsprong blijft.